Skip to content

Schoolfotografie

Samen maken we de nostalgie
van morgen

Administratieve ontzorging

Wij zorgen voor een vlotte werking zodat de school volledig ontzorgd wordt. Foto’s worden op naam bezorgd (per klas) en kunnen eenvoudig gekoppeld worden met systemen als Smartschool, Informat, Wisa, ...

Gebruiksvriendelijk verkoopplatform

Ons verkoopplatform laat ouders toe om foto’s van voorgaande jaren te bestellen. Wij voorzien standaard budgetvriendelijke voordeelpakketten en voorzien een zo snel mogelijke levering. Wij hebben daarnaast ook oog voor de laatste GDPR-richtlijnen.

Kwalitatieve foto's en prints

Alle foto’s worden door ervaren fotografen genomen én in ons eigen fotolabo geprint waardoor wij kwalitatieve prints kunnen garanderen. Alle bestellingen worden verpakt in recycleerbare verpakkingen.

Een sympathieke helpdesk

Onze helpdesk is steeds bereikbaar voor ouders en secretariaat. Met veel enthousiasme staan wij ouders bij in het bestellen van hun foto’s en zorgen wij ervoor dat vragen snel beantwoord worden.

Online én offline

Elke dag, 24uur
schoolfotografie

Service

Geen zorgen, we lossen het op

Technisch

We kennen ons vak

Hoe onderscheiden wij ons van anderen?

Service

Bij Peer-Studio gaan we tot het uiterste om de administratie voor de school tot een minimum te beperken.

Ouders kunnen ons rechtstreeks contacteren. De foto's zijn heel het jaar door te bestellen ook van vorige jaren.

We werken samen met jullie ICT-dienst en leveren razendsnel de benodigde bestanden aan zodat er met enkele klikken geïmporteerd kan worden in Smartschool, Wisa, Informat, ...

Alle bestellingen worden per klas aangeleverd aan de school zodat er vlot kan uitgedeeld worden.

Efficiëntie

Onze focus ligt op efficiënt werken tijdens het fotograferen zodat de impact op de lessen tot een minimum herleid wordt en de kinderen op hun gemak zijn.

Om dit te realiseren maken we gebruik van eigen software aangepast aan schoolfotografie, waardoor we tijdens het fotograferen geen tijd verliezen aan administratie.

Eigen Productie

Al onze producten worden in ons labo in Halle geproduceerd. Hierdoor kunnen we onafhankelijk van derden werken en houden we controle over de kwaliteit van de geleverde producten.

Elke foto wordt één voor één bewerkt en elke print wordt nagekeken in ons eigen labo in Halle.

Onze hele productieketting wordt in eigen beheer ontwikkeld en onderhouden. Zo kunnen we onze foto's razendsnel digitaal of geprint aanleveren.

We houden ook rekening met het ecologisch aspect, enkel verkochte foto's worden geprint.

Offerte aanvragen

1
2
3
4